Minkštas echpochmakas su varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Minkštas echpochmakas su varške

Baškirų ir totorių echpochmak yra sotus trikampio formos tešlos ir įdaro gaminys. Tačiau šiame recepte pateikiamas ečechmakas kepamas be įdaro ir priklauso saldžiųjų kepinių grupei. Į tešlą įeina varškė, todėl jo tekstūra labai švelni, minkšta. Nepaisant sudėtingo pavadinimo, jį lengva pagaminti, ir jis patiks visiems. Jį galima patiekti prie arbatos, kavos arba per pietus su kompotu.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
376 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
44 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.48/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Minkštas echpochmakas su varške Žingsnis 1
Minkštą kambario temperatūros sviestą sumaišykite su varške. Suberkite miltus ir išmaišykite. Suformuokite minkštą tešlą.

Žingsnis 2

Minkštas echpochmakas su varške Žingsnis 2
Padalykite tešlą į 8-9 mažus ritinėlius. Kiekvieną iš jų iškočiokite 3-4 mm storio sluoksniu. Iškirpkite 10-12 cm skersmens apskritimus ir apvoliokite juos cukruje. Tada sulenkite per pusę ir apvoliokite cukruje.

Žingsnis 3

Minkštas echpochmakas su varške Žingsnis 3
Sulenkite puseles į cukrų, kad gautųsi trikampiai. Apvoliokite juos cukruje iš visų pusių ir sudėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Kepkite 15-20 min. vidutinio karštumo orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos