Echpochmaki su vištienos filė ir bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Echpochmaki su vištienos filė ir bulvėmis

Paruoškite echpochmaki - tradicinį totorių patiekalą. Tai iš esmės yra mėsos paplotėliai. Jie labai sotūs ir sultingi. Receptas labai paprastas ir greitai paruošiamas. Virtuvėje užtruksite tik pusvalandį.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
6 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.04/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Užminkykite mielinę tešlą. Vandenyje ištirpinkite sausų mielių pakelį ir įmaišykite miltus. Išminkykite tešlą, kad neliptų prie rankų, ir palikite ją šiltoje vietoje pakilti maždaug valandą.

Žingsnis 2

Echpochmaki su vištienos filė ir bulvėmis Žingsnis 2
Įdarui visus ingredientus susmulkinkite, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 3

Echpochmaki su vištienos filė ir bulvėmis Žingsnis 3
Pakilusią tešlą iškočiokite į apskritimus. Sudėkite įdarą. Kraštus užspauskite trikampiu. Kepkite echpochmaki 25 minutes 180 ℃ temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos