Publikavimo data: 2024-06-09
Echpochmaki su vištienos filė ir bulvėmis
Paruoškite echpochmaki - tradicinį totorių patiekalą. Tai iš esmės yra mėsos paplotėliai. Jie labai sotūs ir sultingi. Receptas labai paprastas ir greitai paruošiamas. Virtuvėje užtruksite tik pusvalandį.
Žingsnis 1
Užminkykite mielinę tešlą. Vandenyje ištirpinkite sausų mielių pakelį ir įmaišykite miltus. Išminkykite tešlą, kad neliptų prie rankų, ir palikite ją šiltoje vietoje pakilti maždaug valandą.
Žingsnis 2
Įdarui visus ingredientus susmulkinkite, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 3
Pakilusią tešlą iškočiokite į apskritimus. Sudėkite įdarą. Kraštus užspauskite trikampiu. Kepkite echpochmaki 25 minutes 180 ℃ temperatūroje.
Kategorijos