Eggroll bagetės su česnaku pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Eggroll bagetės su česnaku

Šiuos sumuštinius mano močiutė gamindavo pagal tetos receptą įvairioms šeimos šventėms. Tai ilga šeimos istorija, bet man vis dar patinka juos gaminti savo šeimai, nes jie labai skanūs.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
243 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Eggroll bagetės su česnaku Žingsnis 1
Bagetę supjaustykite plonomis riekelėmis.

Žingsnis 2

Eggroll bagetės su česnaku Žingsnis 2
Apkepkite juos iš dviejų pusių, kol įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 3

Eggroll bagetės su česnaku Žingsnis 3
Įtrinkite riekeles iš vienos pusės česnako skiltele.

Žingsnis 4

Eggroll bagetės su česnaku Žingsnis 4
Kiekvieną griežinėlį iš česnako pusės patepkite grietine.

Žingsnis 5

Eggroll bagetės su česnaku Žingsnis 5
Išvirkite kietai virtus kiaušinius.

Žingsnis 6

Eggroll bagetės su česnaku Žingsnis 6
Kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka, kiekvieną sumuštinį apibarstykite tarkuotu kiaušiniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, pomidorų sezonas, brusketos, užkandžiai naujiems metams, nauji pažįstamų veidai su pinc rojaus pomidorais, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, pusryčiai su sūriu

Kategorijos