Publikavimo data: 2024-06-24
Eggroll bagetės su česnaku
Šiuos sumuštinius mano močiutė gamindavo pagal tetos receptą įvairioms šeimos šventėms. Tai ilga šeimos istorija, bet man vis dar patinka juos gaminti savo šeimai, nes jie labai skanūs.
Žingsnis 1
Bagetę supjaustykite plonomis riekelėmis.
Žingsnis 2
Apkepkite juos iš dviejų pusių, kol įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 3
Įtrinkite riekeles iš vienos pusės česnako skiltele.
Žingsnis 4
Kiekvieną griežinėlį iš česnako pusės patepkite grietine.
Žingsnis 5
Išvirkite kietai virtus kiaušinius.
Žingsnis 6
Kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka, kiekvieną sumuštinį apibarstykite tarkuotu kiaušiniu.
Kategorijos