Publikavimo data: 2024-06-09
Egzotinės krevečių salotos
Jei norite įtikti savo svečiams, tai yra tai, ko ieškote. Neįprastas ingredientų derinys nustebins ne tik išvaizda, bet ir skoniu. Kiekvieną kartą burnoje pajusite skirtingas skonio natas - nuo saldžių iki pikantiškų. Šios salotos tinka kaip pagrindinis patiekalas arba kaip atskiras patiekalas. Taip pat nesukels daug rūpesčių jas ruošiant.
Žingsnis 1
Išvirkite krevetes. Tam paimkite indą, kurio tūris 2 kartus didesnis už jų tūrį, įberkite jūros druskos, jei jos neturite, užteks ir paprastos druskos. Pripildykite indą beveik pilnu vandens, šiek tiek iki kraštų, apie 3 cm. Uždėkite vandenį ir druską ant ugnies ir užvirkite. Kai užvirs, įmeskite krevetes ir virkite priklausomai nuo jų dydžio. Vidutinio dydžio krevetes virkite apie 1-2 minutes.
Žingsnis 2
Kruopščiai nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite visus vaisius ir daržoves. Avokadą supjaustykite paskutinį, nes jis greitai patamsėja. Norėdami sulėtinti šį procesą, apšlakstykite jį citrinos sultimis. Sumaišykite visus ingredientus, įberkite smulkiai sukapotų anakardžių riešutų ir užpilkite medaus, aliejaus, pipirų ir druskos padažu.
Kategorijos