Publikavimo data: 2024-06-09
Egzotiška košė su mangais
Košė yra vienas seniausių patiekalų pasaulio kulinarijoje. Per tūkstančius metų buvo sukurta daugybė jos gaminimo receptų: nuo pačių paprasčiausių iki egzotiškiausių. Mūsų pažįstamos ryžių košės su egzotiškaisiais mangais receptas - tikras atradimas šiuolaikinėms šeimininkėms, norinčioms į savo šeimos mitybos racioną įtraukti sveiką košę ir kartu paversti ją gardžiu egzotišku patiekalu.
Žingsnis 1
Supilkite kokosų pieną į ąsotį, pastatykite ant ugnies ir užvirinkite. Išvirusius ryžius išimkite iš koštuvo, nusausinkite ir gerai nuplaukite šaltu vandeniu. Į karštą pieną suberkite ryžius, druską ir cukrų.
Žingsnis 2
Užvirkite, nuolat maišydami mediniu šaukštu. Sumažinkite ugnį ir ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami, virkite 7 minutes. Supjaustykite mangą griežinėliais, pašalinkite kauliukus ir supjaustykite mažais maždaug centimetro dydžio kubeliais. Sudėkite mangą į košę ir maišydami virkite dar 10 minučių. Uždenkite dangčiu ir palikite penkioms minutėms, kad pritrauktų.
Kategorijos