Ryžių košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Ryžių košė

Ryžių košė yra vienas naudingiausių ir skaniausių pusryčių patiekalų. Ryžių košę lengva paruošti žingsnis po žingsnio, jei griežtai laikysitės šių kruopų gaminimo taisyklių. Norint pasigaminti skanią ryžių košę, taip pat svarbu pasirinkti tinkamos rūšies kruopas. Geriausiai tam tinka apvalių grūdų krakmolo veislės, kurios leidžia išgauti klampią gatavo patiekalo konsistenciją. Galite virti košę iš garuose virtų ryžių. Tuomet patiekalas išeis sausesnis ir trupininis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
17 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Ryžių košė Žingsnis 1
Išvirkite košę. Į puodą sunkiu dugnu ant vidutinės ugnies įpilkite vandens. Užvirinkite. Sudėkite nuplautus ryžius. Sumažinkite ugnį ir virkite nuolat maišydami. Pagardinkite druska. Virkite košę, kol skystis pusiau išvirs, t. y. kol skystis taps rūgštus, o ryžiai neišbrinks - 10-15 minučių. Į košę supilkite pieną - ne visą iš karto, o palaipsniui. Maišykite ir virkite, kol išvirs, 5-7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pusryčiai, pietūs, vakarienė, ryžių patiekalai, patiekalai lėtoje viryklėje, ryžių košė, receptų knyga, ryžiai lėtoje viryklėje, vandens košė, grūdai, daugiafunkcinė keptuvė raudona žuvis, lašiša lėtoje viryklėje

Kategorijos