Pieno ryžių košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Pieno ryžių košė

Ryžių košė - puikus pasirinkimas pusryčiams ar vakarienei. Ryžiai yra vienas iš mažo kaloringumo produktų, todėl jų patiekalai puikiai tinka dietiniams ir vaikų valgiaraščiams. Dėl didelio sudėtinių angliavandenių kiekio ryžių košėje tokie pusryčiai suteiks energijos ir darbingo ryto. Patiekalą galite paįvairinti mėgstamais priedais - medumi, vaisiais ar uogomis, uogiene ar šokoladu.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
219 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
26 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, braškės
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.09/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pieno ryžių košė Žingsnis 1
Pieną kaitinkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 2

Pieno ryžių košė Žingsnis 2
Atsargiai supilkite ryžius.

Žingsnis 3

Pieno ryžių košė Žingsnis 3
Uždenkite keptuvę dangčiu ir 15-20 minučių virkite ryžius piene ant silpnos ugnies.

Žingsnis 4

Pieno ryžių košė Žingsnis 4
Į ryžius sudėkite sviestą, cukrų ir druską.

Žingsnis 5

Pieno ryžių košė Žingsnis 5
Kruopščiai išmaišykite ryžių košę.

Žingsnis 6

Pieno ryžių košė Žingsnis 6
Ryžių košę išpilstykite į lėkštes, papuoškite griežinėliais pjaustytomis braškėmis ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos