Publikavimo data: 2024-03-24
Pieno ryžių košė
Ryžių košė - puikus pasirinkimas pusryčiams ar vakarienei. Ryžiai yra vienas iš mažo kaloringumo produktų, todėl jų patiekalai puikiai tinka dietiniams ir vaikų valgiaraščiams. Dėl didelio sudėtinių angliavandenių kiekio ryžių košėje tokie pusryčiai suteiks energijos ir darbingo ryto. Patiekalą galite paįvairinti mėgstamais priedais - medumi, vaisiais ar uogomis, uogiene ar šokoladu.
Žingsnis 1
Pieną kaitinkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 2
Atsargiai supilkite ryžius.
Žingsnis 3
Uždenkite keptuvę dangčiu ir 15-20 minučių virkite ryžius piene ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Į ryžius sudėkite sviestą, cukrų ir druską.
Žingsnis 5
Kruopščiai išmaišykite ryžių košę.
Žingsnis 6
Ryžių košę išpilstykite į lėkštes, papuoškite griežinėliais pjaustytomis braškėmis ir patiekite.
Kategorijos