Publikavimo data: 2025-08-17
Egzotiškas užkandis iš ananasų, krevečių ir granatų grūdelių
Šiose salotose "draugauja" egzotiški ananasų, granatų vaisiai ir delikatesinės krevetės. Toks atogrąžų ir jūros skonių derinys turi savų privalumų. Bendroje skonių gamoje visi jie trigubai padidina maistinę vertę ir suteikia galimybę pajusti nepakartojamą poskonį. Be to, šis užkandis turi ir kitų privalumų - trumpas paruošimo laikas ir paprastas būdas.
Žingsnis 1
Supjaustykite visus užkandžiui skirtus ingredientus griežinėliais. Pekino kopūstus supjaustykite griežinėliais, krabų lazdeles supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, o ananasus - griežinėliais. Perlaužkite granatą ir išimkite sėklas.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite visus susmulkintus ingredientus. Į juos sudėkite krevetes. Apšlakstykite jas majonezu.
Kategorijos