Publikavimo data: 2024-06-08
Ekonomiškas dešrų glajus
Glazūnija su dešrelėmis - puiki laiko taupymo priemonė. Ją paruošite per kelias minutes, o jos skonis toks pat geras, kaip ir ilgai gaminamų patiekalų. Dešrelės patiekalui suteikia pikantiško skonio, pasotina baltymais ir ilgam pasotina. Patiekalas ruošiamas širdelės formos su glaistytu kiaušiniu viduje. Pavalgius tokius sočius pusryčius, užkandžiauti nebereikės.
Žingsnis 1
Dešrą perpjaukite išilgai, bet ne iki galo. Suformuokite iš jos širdelės formą ir sutvirtinkite dantų krapštuku.
Žingsnis 2
Į keptuvę įdėkite dešros "širdį". Švelniai apkepkite vieną pusę ir apverskite į kitą. Į vidurį įmuškite kiaušinį. Pagardinkite druska ir pipirais ir iškepkite.
Kategorijos