Publikavimo data: 2024-06-09
Ekstravagantiškos salotos su kalakutienos ir varškės rutuliukais
Ekstravagantiški, gerąja šio žodžio prasme, gali būti ne tik žmonės, bet ir patiekalai. Šios salotos su idėja yra būtent tokios. Nors jų pagrindą sudaro įprasti produktai - mėsa, paprikos, svogūnai, kiaušiniai, žolelės, visa kita - iš fantazijos skonių srities. Čia yra pikantiškų varškės rutuliukų, duonos riekelių, paskrudintų su alyvuogių aliejumi, sojų padažu, provanso žolelėmis ir česnakais. Ir nepakartojamas apelsinų ir mandarinų sulčių padažas su majonezu ir sojų padažu. O geriausia tai, kad šio patiekalo gaminimo procesas apskritai yra aiškus ir prieinamas.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais, įpilkite alyvuogių aliejaus, sojų padažo ir sezamo sėklų. Įdėkite į šaldytuvą valandai. Tada kepkite, kol mėsa iškeps.
Žingsnis 2
Į varškę suberkite susmulkintas žoleles, pipirus ir druską. Išmaišykite ir suformuokite rutuliukus. Juos taip pat dėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 3
Duoną supjaustykite nedideliais kubeliais. Įpilkite alyvuogių aliejaus, sojų padažo, žolelių ir česnako. Išmaišykite ir sudėkite į įkaitintą keptuvę. Kepkite 20 minučių ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Padažui sumaišykite majonezą, sojų padažą, apelsinų ir mandarinų sultis. Į didelį dubenį sudėkite mėsą, paprikas, svogūnus, salotas ir kiaušinius. Supilkite padažą ir išmaišykite.
Kategorijos