Publikavimo data: 2024-03-29
Salotos su kalakutiena ir alyvuogių aliejumi
Kalakutienos ir alyvuogių aliejaus salotos yra dietinis mažai kaloringas patiekalas, kurį paprasta paruošti. Kalakutiena lengvai virškinama, joje ir putpelių kiaušiniuose gausu baltymų, o daržovėse gausu antioksidantų.
Žingsnis 1
Supjaustykite produktus: putpelių kiaušinius kubeliais, o šviežius pomidorus - puselėmis.
Žingsnis 2
Salotoms skirtus agurkus reikia supjaustyti plonais pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Vidutinio dydžio filė supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Kepkite filė gabalėlius iš vienos pusės keptuvėje augaliniame aliejuje 10-15 minučių.
Žingsnis 5
Atidžiai stebėdami kepimo procesą, kepkite mėsą iš kitos pusės 10-15 minučių.
Žingsnis 6
Paruoškite salotų dubenį.
Žingsnis 7
Iškeptą kalakutienos filė tvarkingai išdėliokite salotinėje.
Žingsnis 8
Salotinėje prie filė gabalėlių pridėkite griežinėliais supjaustytus agurkus.
Žingsnis 9
Į kalakutieną ir agurkus sudėkite per pusę perpjautus pomidorus.
Žingsnis 10
Sudėkite virtus ir supjaustytus putpelių kiaušinius.
Žingsnis 11
Pagardinkite ingredientus alyvuogių aliejumi.
Žingsnis 12
Sumaišykite visus ingredientus. Pagal skonį įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Kalakutienos salotos su alyvuogių aliejumi paruoštos!
Kategorijos