Publikavimo data: 2024-06-24
"Emerald Placer" atostogų proga.
Per atostogas visada norisi pasigaminti ką nors ypatingo. Pasigaminkite skanių, sočių, švelnių ir labai ryškių salotų "Smaragdinė aikštelė", kurių receptas su nuotraukomis pateikiamas žingsnis po žingsnio toliau. Tokį užkandį galite paruošti tiesiog lėkštėje su serviravimo žiedu arba permatomoje salotinėje, kad matytųsi visi sluoksniai. Tačiau geriausia salotas patiekti atskirose kremzlėse. Tada patiekalas atrodys dar apetitiškiau ir įspūdingiau.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Vištienos filė virkite 20-25 minutes, kol suminkštės. Supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite filė sluoksniais į grietinėlę, tada į majonezą. Tada dalį svogūnų ir sūrio, majonezo. Apskritimu supilkite krapus, ant sūrio ir majonezo viduryje sudėkite pomidorus, įberkite druskos ir pipirų. Tada išdėliokite kiaušinius, vėl svogūnus, sūrį, majonezą. Ant viršaus išbarstykite kivius.
Kategorijos