Publikavimo data: 2024-06-24
Šventinės salotos "Smaragdų išbarstymas"
Kiekviena save gerbianti šeimininkė savo kulinarinėje taupyklėje turėtų turėti keletą skirtingų salotų receptų. "Smaragdinė lėkštė" - patiekalas, kuris lengvai taps pagrindine bet kokio renginio šventinio stalo puošmena. Šviežias agurkas kartu su rubino spalvos granatų grūdeliais suteikia salotoms ryškumo ir patrauklumo.
Žingsnis 1
Supjaustykite salotų ingredientus. Kietai virtus kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka ir atidėkite į šalį. Vištieną atskirkite nuo kaulo ir supjaustykite kubeliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka, o pomidorą supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Sudėkite pirmuosius salotų sluoksnius. Paimkite didelę plokščią lėkštę ir tolygiai paskleiskite ant jos pjaustytą mėsą. Ant viršaus sudėkite svogūną ir užtepkite majonezo tinklelį.
Žingsnis 3
Baigti ruošti. Tada ant salotų paskleiskite sūrį ir aptepkite majonezu. Tada paskirstykite pomidorus ir vėl aptepkite majonezu, tik dabar per visą salotų paviršių. Paruoštą sklindį apibarstykite tarkuotu kiaušiniu, uždenkite maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą 60 minučių.
Kategorijos