Publikavimo data: 2024-06-24
Smaragdinė iškasena
Kiekvienam patiekalui svarbus ne tik skonis, bet ir estetinis komponentas. "Smaragdinė sklaida" - tai salotos, kurios taps bet kurios šventės dėmesio centru. Citrusinės kivių natos suteiks patiekalui egzotikos ir ryškumo, o marinuoti svogūnai - malonaus aštrumo. Nepaisant to, kad receptas neįprastas, šias salotas galės paruošti net pradedančioji šeimininkė.
Žingsnis 1
Marinuokite svogūnus. Supjaustytus svogūnus sudėkite į gilų, bet nedidelį dubenį. Įberkite 1 šaukštelį druskos, cukraus, acto ir užpilkite vandeniu. Išmaišykite ir palikite marinuotis 30 minučių. Po to svogūnus išverskite ant sietelio, kad pašalintumėte skysčio perteklių.
Žingsnis 2
Susmulkinkite ingredientus. Vištienos filė supjaustykite griežinėliais arba kubeliais, sūrį sutarkuokite stambia tarka, pomidorus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Pradėkite sluoksniuoti sluoksnius. Paimkite didelį plokščią indą. Ant jo išdėliokite vištienos filė, ant viršaus sudėkite marinuotus svogūnus ir uždenkite majonezo tinkleliu.
Žingsnis 4
Suformuokite salotas. Sudėkite sūrį, griežinėliais supjaustytą pomidorą, iš visų pusių aptepkite majonezu. Salotų paviršių apibarstykite tarkuotu kiaušiniu, uždenkite lėkštę maistine plėvele ir 60 minučių padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos