Smaragdinė iškasena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Smaragdinė iškasena

Kiekvienam patiekalui svarbus ne tik skonis, bet ir estetinis komponentas. "Smaragdinė sklaida" - tai salotos, kurios taps bet kurios šventės dėmesio centru. Citrusinės kivių natos suteiks patiekalui egzotikos ir ryškumo, o marinuoti svogūnai - malonaus aštrumo. Nepaisant to, kad receptas neįprastas, šias salotas galės paruošti net pradedančioji šeimininkė.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Smaragdinė iškasena Žingsnis 1
Marinuokite svogūnus. Supjaustytus svogūnus sudėkite į gilų, bet nedidelį dubenį. Įberkite 1 šaukštelį druskos, cukraus, acto ir užpilkite vandeniu. Išmaišykite ir palikite marinuotis 30 minučių. Po to svogūnus išverskite ant sietelio, kad pašalintumėte skysčio perteklių.

Žingsnis 2

Smaragdinė iškasena Žingsnis 2
Susmulkinkite ingredientus. Vištienos filė supjaustykite griežinėliais arba kubeliais, sūrį sutarkuokite stambia tarka, pomidorus supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Smaragdinė iškasena Žingsnis 3
Pradėkite sluoksniuoti sluoksnius. Paimkite didelį plokščią indą. Ant jo išdėliokite vištienos filė, ant viršaus sudėkite marinuotus svogūnus ir uždenkite majonezo tinkleliu.

Žingsnis 4

Smaragdinė iškasena Žingsnis 4
Suformuokite salotas. Sudėkite sūrį, griežinėliais supjaustytą pomidorą, iš visų pusių aptepkite majonezu. Salotų paviršių apibarstykite tarkuotu kiaušiniu, uždenkite lėkštę maistine plėvele ir 60 minučių padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos