Salotos "Smaragdų išbarstymas" etapais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos "Smaragdų išbarstymas" etapais

Kas sugalvojo šį skanų ir sotų užkandį, nežinoma. Tačiau recepto autorius neabejotinai pataikė teisingai ir daugeliui šeimininkų padėjo išvengti kankinimosi, ką gaminti per šventes. Salotos "Smaragdinis placdarmas" žingsnis po žingsnio ruošiamos labai paprastai. Kartu patiekalas gaunasi protingas, apetitiškas ir kilnaus skonio. Kad salotos iš tiesų atrodytų smaragdinės, paruoškite jas iš kivių veislės "Monty", kurių minkštimas yra sodriai žalios spalvos. Vaisius nedidelis, o žievelė tankiai padengta plaukeliais.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
92 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paruoškite vištieną ir kiaušinius. Mėsą virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, 30 minučių. Supjaustykite kubeliais. Kiaušinius išvirkite kietai, nulupkite, susmulkinkite peiliu arba sutarkuokite.

Žingsnis 2

Salotos "Smaragdų išbarstymas" etapais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Vištienos filė sudėkite į plokščią serviravimo lėkštę. Tada dalį svogūnų. Apšlakstykite majonezu. Ant viršaus užberkite sūrio drožlių. Sūrį aptepkite majonezu. Sudėkite pomidorus. Šiek tiek pasūdykite. Tada sudėkite likusius svogūnus ir ant viršaus uždėkite kiaušinius. Aptepkite majonezu. Atsitiktinai papuoškite ananasų ir kivių griežinėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos