Publikavimo data: 2024-06-24
Salotų receptas "Smaragdo išbarstymas" žingsnis po žingsnio
Majonezo receptą beveik prieš 300 metų išrado prancūzai. Neįmanoma net įsivaizduoti, kad šio padažo kažkada nebuvo. Šiandien majonezas yra gerai pažįstamas ir beveik privalomas produktas kiekvienoje virtuvėje. Padažo verta įpilti į patiekalą, ir jis iškart įgauna ryškių skonio niuansų. Paruoškite su majonezu salotas "Smaragdinė sklaida" pagal receptą žingsnis po žingsnio. Tai skanus, sotus, ryškus užkandis, kurį galima lengvai paruošti šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Vištienos filė virkite 25-30 minučių, supjaustykite nedideliais kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite smaragdines salotas. Sudėkite agurkus, pomidorus, grybus, sūrį ir vištieną į salotinę. Šiek tiek druskos, pipirų. Įpilkite majonezo, išmaišykite. Viršų papuoškite kiviais.
Kategorijos