Erdvūs, klasikiniai dešrelių suktinukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Erdvūs, klasikiniai dešrelių suktinukai

Klasikiniam dešrelių vyniotiniui reikia varškės, miltų, kiaušinių, sviesto, vanilino. Akivaizdu, kad šie produktai yra klasikiniai tokių kepinių gaminiai. Jie sukuria skonį ir tekstūrą, sultingumą ir aromatą. Atsižvelgiant į tai, kad varškė turėtų būti nuolatinis produktas mūsų mityboje, dešrainis tai užtikrins, be to, jį nesunku paruošti ir jis patiks net vaikams.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
279 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.69/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Erdvūs, klasikiniai dešrelių suktinukai Žingsnis 1
Į miltus sudėkite kubeliais supjaustytą sviestą ir sumalkite iki smulkių trupinių. Paruoškite grietinės, cukraus, druskos, kiaušinio ir supilkite į miltus. Tešlą suminkykite į gumulą. Padalykite į 10-12 dalių ir išsiųskite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Erdvūs, klasikiniai dešrelių suktinukai Žingsnis 2
Paruoškite varškės įdarą. Varškę, baltymus, cukrų, druską ir vaniliną sumalkite blenderiu iki vientisos masės, suberkite miltus, išmaišykite.

Žingsnis 3

Erdvūs, klasikiniai dešrelių suktinukai Žingsnis 3
Išimkite vieną tešlos rutulį ir iškočiokite. Ant vienos tešlos pusės dėkite įdarą, uždenkite kita puse ir dėkite ant kepimo skardos, išklotos pergamentu. Taip pagaminkite visas dešreles. Aptepkite jas kiaušinio tryniu ir kepkite 220 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos