Publikavimo data: 2024-05-26
Erdvūs, klasikiniai dešrelių suktinukai
Klasikiniam dešrelių vyniotiniui reikia varškės, miltų, kiaušinių, sviesto, vanilino. Akivaizdu, kad šie produktai yra klasikiniai tokių kepinių gaminiai. Jie sukuria skonį ir tekstūrą, sultingumą ir aromatą. Atsižvelgiant į tai, kad varškė turėtų būti nuolatinis produktas mūsų mityboje, dešrainis tai užtikrins, be to, jį nesunku paruošti ir jis patiks net vaikams.
Žingsnis 1
Į miltus sudėkite kubeliais supjaustytą sviestą ir sumalkite iki smulkių trupinių. Paruoškite grietinės, cukraus, druskos, kiaušinio ir supilkite į miltus. Tešlą suminkykite į gumulą. Padalykite į 10-12 dalių ir išsiųskite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Paruoškite varškės įdarą. Varškę, baltymus, cukrų, druską ir vaniliną sumalkite blenderiu iki vientisos masės, suberkite miltus, išmaišykite.
Žingsnis 3
Išimkite vieną tešlos rutulį ir iškočiokite. Ant vienos tešlos pusės dėkite įdarą, uždenkite kita puse ir dėkite ant kepimo skardos, išklotos pergamentu. Taip pagaminkite visas dešreles. Aptepkite jas kiaušinio tryniu ir kepkite 220 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių.
Kategorijos