Publikavimo data: 2024-05-26
Švelnūs, kreminiai dešrelių suktinukai
Grietinės rūgpienis būna švelnus ir kreminio skonio, jei tešla gaminama iš geros kokybės grietinės ir sviesto. Šiame recepte pateikti produktai yra būtent tokie. Šis senovės rusų pyragas dažnai būdavo ant mūsų protėvių stalo, gaminkite jį ir dabar, nes jis skanus, kvapnus ir sveikas. Produktai sochnikams nėra brangūs, jie greitai pagaminami.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į varškę supilkite 3 valgomuosius šaukštus miltų, 100 g cukraus, vanilinį cukrų, 50 g grietinės ir vieno kiaušinio baltymą (trynį palikite blyneliams sutepti). Gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Užminkykite tešlą. Išplakite kiaušinius, cukrų, druską, grietinę, tada minkštą sviestą. Supilkite miltus ir kepimo miltelius ir išminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Iš tešlos iškočiokite sluoksnį ir suformuokite apskritimus žiedu. Juos aptepkite varškės įdaru. Sulenkite juos per pusę. Nespauskite, tik suspauskite kraštus. Dėkite juos ant pergamentu išklotos skardos, patepkite kiaušinio tryniu ir kepkite 180-200 laipsnių temperatūroje, kol taps auksiniai.
Kategorijos