Nuostabūs citrininiai rūgpieniai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Nuostabūs citrininiai rūgpieniai

Pats žodis "sochnik" yra kilęs iš senosios rusų kalbos žodžio "sochen". Taip anksčiau kulinarijoje buvo vadinama į sluoksnį iškočiota tešla. Kitaip tariant, "sochnik" yra senovės rusų kepinys. Jei norite pajusti vaikystės skonį, gaminkite sochnik su citrina. Švelni smėlio tešla su citrinų įdaru yra labai sėkmingas kepimo variantas.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Nuostabūs citrininiai rūgpieniai Žingsnis 1
Į persijotus miltus sudėkite kubeliais supjaustytą sviestą. Įtrinkite į smulkius trupinius. Atskirame dubenyje sumaišykite grietinę, kiaušinį, cukrų ir druską. Išmaišykite ir sumaišykite su miltais ir sviestu. Suvyniokite į gumulą, padalykite į 12 gabalėlių, sudėkite į lėkštę ir padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Nuostabūs citrininiai rūgpieniai Žingsnis 2
Paruoškite įdarą: sumalkite varškę ir kiaušinių baltymus su cukrumi ir miltais blenderiu. Į įdarą įmaišykite tarkuotą citriną. Imkite po vieną apskritimą, iškočiokite, dėkite įdarą ir uždenkite kita puse. Dėkite ant kepimo pergamentu išklotos skardos ir kepkite 220 °C temperatūroje 15-20 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos