Erzerum hapama pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Erzerum hapama

Tradicinis armėnų patiekalas. Puikus receptas moliūgų mėgėjams. Patiekalas labai skanus ir sveikas.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
70 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Išvalykite moliūgo vidų.

Žingsnis 2

Mėsą pasūdykite, pagardinkite pipirais ir kepkite, kol taps auksinė.

Žingsnis 3

Daržoves lengvai pakepinkite 5 minutes, suberkite prieskonius. Sumaišykite su mėsa ir pupelėmis.

Žingsnis 4

Paruoštą įdarą perkelkite į išvalytą moliūgą. Ant viršaus uždėkite česnako. Įdėkite moliūgą į karščiui atsparų indą, įpilkite 250 ml vandens, kad moliūgas nesudegtų.

Žingsnis 5

Erzerum hapama Žingsnis 5
Kepkite 250 °C temperatūroje 25 minutes, tada sumažinkite temperatūrą iki 180 °C ir kepkite dar 1-1,5 valandos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos