Publikavimo data: 2025-08-19
Erzerum hapama
Tradicinis armėnų patiekalas. Puikus receptas moliūgų mėgėjams. Patiekalas labai skanus ir sveikas.
Žingsnis 1
Išvalykite moliūgo vidų.
Žingsnis 2
Mėsą pasūdykite, pagardinkite pipirais ir kepkite, kol taps auksinė.
Žingsnis 3
Daržoves lengvai pakepinkite 5 minutes, suberkite prieskonius. Sumaišykite su mėsa ir pupelėmis.
Žingsnis 4
Paruoštą įdarą perkelkite į išvalytą moliūgą. Ant viršaus uždėkite česnako. Įdėkite moliūgą į karščiui atsparų indą, įpilkite 250 ml vandens, kad moliūgas nesudegtų.
Žingsnis 5
Kepkite 250 °C temperatūroje 25 minutes, tada sumažinkite temperatūrą iki 180 °C ir kepkite dar 1-1,5 valandos.
Kategorijos