Espresso kava pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Espresso kava

Tikros espreso kavos nepasigaminsite nenaudodami specializuoto kavos aparato. Tokios nuomonės laikosi visi baristos. Esmė ta, kad espreso kavos esmė yra verdančio vandens praleidimas po slėgiu per filtrą, į kurį įdėta maltos kavos. Šiandien espreso kava ypač populiari Italijoje, Ispanijoje ir Portugalijoje.
Gaminimo laikas
5 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
36 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.68/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Espresso kava Žingsnis 1
Paruoškite espreso kavą. Į laikiklį įdėkite reikiamą kiekį maltos kavos ir gerai paspauskite. Grįžkite laikiklį į kavos aparatą. Įpilkite kavos puodelį į lašintuvą. Įjunkite kavos aparatą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos