Publikavimo data: 2024-03-27
Europinė jūrų lydeką orkaitėje su kalkėmis
Jei norite įtikti visai šeimai, kepkite jūros lydeką orkaitėje su kalkėmis! Šis patiekalas puikiai tinka tiems, kurie saugo savo figūrą, ir tiems, kurie mėgsta skaniai pavalgyti. Ir suaugusieji, ir vaikai tikrai paprašys dar vieno gabalėlio švelnios jūros lydekos filė. Jūrų lydekos - tai menkinių šeimos žuvis. Joje yra labai daug baltymų. Jūrų lydekos, kaip ir pati menkė, yra naudingos norint priaugti raumenų masės. O laimas patiekalui suteikia ryškias citrusinių vaisių natas, kurios suteikia patiekalui būdingo lengvumo ir gaivumo.
Žingsnis 1
Perpjaukite jūros lydekos skerdeną išilgai, tada išimkite stuburkaulį ir šonkaulių kaulus.
Žingsnis 2
Supjaustykite laimą griežinėliais ir smulkiai sukapokite krapus.
Žingsnis 3
Paimkite kepimo indą ir jo vidų išklokite folija. Ant folijos sudėkite supjaustytą žuvį.
Žingsnis 4
Žuvį pabarstykite kalendromis. Pagal skonį pagardinkite druska ir krapais.
Žingsnis 5
Žuvį suvyniokite į foliją. Dėkite į orkaitę 40 minučių.
Žingsnis 6
Iš orkaitės išimkite iškeptą žuvį. Leiskite jai kelias minutes pailsėti. Žuvį galima patiekti!
Kategorijos