Publikavimo data: 2024-06-15
Fajitos su vištiena, pomidorais ir kukurūzais
Meksikietiškos tortilijos fajitos gali būti ne tik pietūs ar vakarienė, bet ir puikūs pusryčiai. Vakare paruoškite įdarą, o ryte suvalgykite tortilijas. Skanūs pusryčiai bus paruošti per 5 minutes.
Žingsnis 1
Paruoškite prieskonių mišinį prieskonių malūnėlyje arba kavos malūnėlyje. Vištienos šlaunelę supjaustykite plonais griežinėliais, visas paprikas ir svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais, o česnaką susmulkinkite. Iš laimo pašalinkite žievelę ir išspauskite sultis. Vištienos šlaunelę aptepkite alyvuogių aliejumi, druska, prieskoniais ir laimo sultimis. Palikite mirkti 10 minučių.
Žingsnis 2
Gerai įkaitintoje keptuvėje alyvuogių aliejuje apkepkite visas daržoves, kol jos taps ryškaus skonio, perkelkite į dubenį ir keptuvėje ištirpinkite sviestą. Kai jis užvirs, sudėkite vištienos šlaunelę ir greitai apkepkite.
Žingsnis 3
Kai vištiena apskrus, sudėkite visas daržoves, pomidorus, saldžiųjų aitriųjų paprikų padažą ir užvirkite. Nukelkite nuo ugnies ir suberkite smulkintą kalendrą. Leiskite mišiniui šiek tiek atvėsti.
Žingsnis 4
Dėkite įdarą ant paruoštos tortilijos, gausiai apibarstykite tarkuotu sūriu ir 4-6 minutes kepkite orkaitėje.
Kategorijos