Publikavimo data: 2024-06-22
Farfalle makaronai su lašiša grietinėlės padaže
Farfalle makaronai su lašiša - subtilus, aromatingas ir skanus patiekalas. Geriausia naudoti farfalle, nes šios rūšies makaronai, kitaip nei spagečiai, atrodo labai estetiškai. O lašiša puikiai dera su švelniu grietinėlės padažu. Galite rinktis bet kokią kitą žuvį pagal savo skonį. Lėkštę taip pat galite papuošti nedidele petražolių šakele, kad būtų ryškiau. Toks originalus ir išskirtinis itališkas patiekalas tikrai patiks jums ir visai jūsų šeimai.
Žingsnis 1
Lašišą supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje pagal instrukcijas.
Žingsnis 3
Įkaitintame alyvuogių aliejuje 5 minutes pakepinkite lašišos gabalėlius, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 4
Supilkite grietinėlę, žoleles ir žuvies prieskonius. Virkite 5 minutes.
Žingsnis 5
Užvirinkite grietinėlę, sumažinkite ugnį ir virkite, kol grietinėlės tūris sumažės perpus.
Žingsnis 6
Į lėkštę sudėkite farfalle ir ant viršaus sudėkite lašišą su grietinėlės padažu. Mėgaukitės.
Kategorijos