Publikavimo data: 2024-09-14
Farfalle su lašiša ir sūriu
Farfalle - tai itališki makaronai, gaminami iš kietųjų kviečių. Jie gaminami drugelių formos. Dėl šios neįprastos formos farfalle ypač mėgsta vaikai. Kitaip šie makaronai vadinami figūriniais makaronais. Farfalle puikiai dera su daržovėmis, mėsa, žuvimi, vištiena ir įvairiais padažais. Taip pat šie makaronai naudojami salotų receptuose. Išbandykite farfalle gaminti su lašiša ir sūriu. Farfalle su lašiša ir sūriu - al dente išvirti makaronai su švelnia lašiša po grietinėlės ir sūrio padažu. Sotūs ir sveiki pietūs per pusvalandį.
Žingsnis 1
Lašišą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Užvirinkite pasūdytą vandenį ir suberkite į jį makaronus. Makaronus virkite 7-9 minutes arba tiek minučių, kiek nurodyta ant pakuotės. Makaronus virkite, kol jie bus pusiau išvirę. Nusausinkite makaronus nusausindami juos sietelyje.
Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite lašišą ir česnaką. Maišydami kepkite žuvį 3 minutes ant didelės ugnies.
Žingsnis 4
Į lašišą supilkite grietinėlę, vyną ir itališkų žolelių mišinį. Užvirinkite, sumažinkite ugnį. Virkite 3-4 minutes.
Žingsnis 5
Į keptuvę sudėkite išvirtus farfalle makaronus. Išmaišykite. Sudėkite tarkuotą sūrį. Viską kartu troškinkite dar minutę ir viskas paruošta. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 6
Farfalle su sūriu ir lašiša išdėliokite lėkštėse ir patiekite karštus.
Kategorijos