Farfalle su malta mėsa ir pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Farfalle su malta mėsa ir pomidorais

Gražūs "flotsam stiliaus" makaronai. Labai skanus ir sotus patiekalas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
261 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Farfalle su malta mėsa ir pomidorais Žingsnis 1
Farfalle išvirkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.

Žingsnis 2

Farfalle su malta mėsa ir pomidorais Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite į alyvuogių aliejumi pateptą keptuvę kartu su malta mėsa. Kepkite 10-15 minučių.

Žingsnis 3

Farfalle su malta mėsa ir pomidorais Žingsnis 3
Įdėkite pomidorų arba pomidorų pastos, druskos ir pipirų pagal skonį. Virkite dar 10 minučių.

Žingsnis 4

Į keptuvę sudėkite išvirtus makaronus, išjunkite ugnį ir uždenkite dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos