Fetos omletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Fetos omletas

Šį omletą gaminu porcijinėse formelėse (mano yra 12 cm skersmens). Jis būna skanus ir gražus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
111 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Fetos omletas Žingsnis 1
Špinatus supjaustykite mažais gabalėliais. Žinoma, galite naudoti šviežius špinatus. Smulkiai supjaustykite svogūną. Pomidorą supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Fetos omletas Žingsnis 2
Kiaušinius suplakite su pienu, druska ir pipirais. Sumaišykite su špinatais, svogūnais ir pomidorais.

Žingsnis 3

Fetos omletas Žingsnis 3
Ištepkite formą aliejumi ir supilkite į ją omleto masę. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Žingsnis 4

Išimkite iš orkaitės ir apibarstykite trupinta feta arba bryndza.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos