Publikavimo data: 2024-06-15
Fettuccini makaronai su lašiša ir grybais
Fettuccini, arba fettuccini, yra itališki makaronai, sudaryti iš ilgų 7 mm pločio juostelių. Jie tinka su kreminiais padažais, pavyzdžiui, garsiuoju alfredo padažu. Siūlome jums fettuccini su lašiša ir grybais grietinėlės ir parmezano padaže receptą. Patiekalas gaunasi sotus, švelnus ir labai skanus. Jam paruošti galite naudoti pievagrybius arba bet kokius kitus grybus. Lašišos filė rekomenduojame imti atšaldytą, kad pasiektumėte geriausių rezultatų.
Žingsnis 1
Iš lašišos filė pašalinkite odą ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais. Smulkiai supjaustykite česnaką. Sūrį sutarkuokite nedidele tarka.
Žingsnis 2
Kai vanduo puode užvirs, sudėkite fettuccini makaronus. Makaronus virkite pagal ant pakuotės nurodytus nurodymus, kol jie bus al dente. Išvirusius makaronus išmeskite į sietelį, neplaukite.
Žingsnis 3
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Kepkite česnaką 1 minutę, kol jis taps auksinis ir gražiai pagels. Tuomet sudėkite lašišos filė ir kepkite ją kartu su česnaku kelias minutes, kol paruduos. Sudėkite grybus, išmaišykite ir kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 4
Į keptuvę supilkite grietinėlę ir sudėkite sūrį. Išmaišykite ir virkite, kol padažas sutirštės. Pagal skonį pagardinkite druska ir nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 5
Išvirusius fettuccini makaronus išdėliokite lėkštėse, o ant viršaus užpilkite lašišos ir grybų padažą. Jei norite, išvirtus fettuccini galite iš karto sudėti į padažą ir viską sumaišyti. Taip makaronai įsigers į padažą ir taps dar aromatingesni. Ant viršaus patiekalą pabarstykite tarkuotu parmezanu. Paruošta. Gero apetito!
Kategorijos