Publikavimo data: 2024-04-14
Flotsam makaronai su morkomis
Flotsky stiliaus makaronai yra garsiausias patiekalas buvusioje Sovietų Sąjungoje. Jis buvo išrastas praėjusio amžiaus pirmoje pusėje SSRS. Šio patiekalo ypatumas - maltos mėsos ir, žinoma, makaronų paruošimas. Jie gali būti bet kokios formos ir bet kokie, viskas priklauso nuo skonio ir pageidavimų. Malta mėsa taip pat gali būti bet kokia. Į Flotsky stiliaus makaronus pridėjus tarkuotų morkų, patiekalas taps ryškesnis ir sveikesnis!
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Paimkite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi, pakepinkite svogūnus ir įdėkite sviesto.
Žingsnis 3
Į keptuvę suberkite tarkuotas morkas. Kepkite daržoves, kol suminkštės.
Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite vištienos faršą. Kai maltinukai šiek tiek apkeps, į keptuvę suberkite makaronus ir užpilkite verdančiu vandeniu.
Žingsnis 5
Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Visus ingredientus išmaišykite. Kai vanduo išgaruos, o makaronai bus minkšti, patiekalas paruoštas!
Kategorijos