Publikavimo data: 2025-08-20
Flotsam makaronai su žaliaisiais svogūnais
Koks patiekalas populiariausias? Žinoma, tai makaronai. O Flotsky stiliaus makaronai - tai greitas, sotus, skanus ir pagaliau visų mėgstamas patiekalas, kuris niekada neišeis iš mados. Pasigaminkime jį.
Žingsnis 1
Į puodą arba gilią keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir sudėkite maltą mėsą. Įdaras gali būti bet koks.
Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną ir sudėkite jį į maltą mėsą. Uždenkite keptuvę dangčiu ir nuolat maišydami troškinkite faršą ir svogūnus, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Kol mėsa troškinama, pasūdytame vandenyje išvirkite makaronus. Makaronus sudėkite į sietelį ir perliekite šaltu vandeniu. Leiskite vandeniui nutekėti.
Žingsnis 4
Prieš gamindami maltą mėsą pasūdykite.
Žingsnis 5
Įberkite juodųjų pipirų. Virkite dar minutę.
Žingsnis 6
Sudėkite nusausintus makaronus į maltą mėsą ir išmaišykite, kad makaronai susijungtų su malta mėsa. Uždenkite ir kelias minutes kaitinkite. Išjunkite dujas ir palikite kelias minutes pastovėti.
Kategorijos