Žingsnis 1
Apkepkite faršą. Į keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite svogūną, morką ir papriką ir kepkite 2 minutes. Į daržoves sudėkite maltą mėsą, gerai išmaišykite ir kepkite dar 4-5 min.
Žingsnis 2
Paruoškite "Flotsam" tipo ryžius. Išmirkytus ryžius pamirkykite sietelyje, kad pašalintumėte drėgmės perteklių, tada suberkite į daržoves ir maltą mėsą, gerai išmaišykite. Kepkite ingredientus keptuvėje 5 minutes. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Paruoštą patiekalą užpilkite verdančiu vandeniu ir sumažinkite ugnį. Ryžius virkite po uždaru dangčiu 30 minučių. Likus 10 minučių iki virimo pabaigos įdėkite visą česnaką. Po virimo palikite patiekalą 10 minučių po rankšluosčiu.