Flotsamo stiliaus ryžiai su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Flotsamo stiliaus ryžiai su malta mėsa

Kaip žinoma, ryžiai pirmą kartą buvo atrasti Azijoje, o po to šis augalas ėmė masiškai plisti. Europos žemyno dalyje ryžiai atsirado Aleksandro Didžiojo dėka, kuris po karinių žygių atsivežė jų sėklų. Flotsamo stiliaus ryžiai - tai nesudėtinga patiekalo versija, kurios pagrindą sudaro paprasti ingredientai. Dėl maltos mėsos jis gaunasi skanus ir sotus, o jo paruošimas trunka ne ilgiau kaip 40 minučių.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
202 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Flotsamo stiliaus ryžiai su malta mėsa Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Svogūnus ir morkas sudėkite į keptuvę ir apkepkite su augaliniu aliejumi. Į daržovių mišinį sudėkite pomidorus su jų sultimis, toliau troškinkite apie 4-5 min. Tada sudėkite maltą mėsą, paskleiskite ją po visą keptuvės paviršių, uždenkite dangčiu ir troškinkite, kol mėsa bus paruošta, dar apie 5-7 minutes.

Žingsnis 2

Flotsamo stiliaus ryžiai su malta mėsa Žingsnis 2
Paruoškite "Flotsam" tipo ryžius. Kai maltinukai bus išvirę, juos pasūdykite ir papipirinkite. Sudėkite anksčiau išvirtus ryžius į ingredientus, gerai išmaišykite ir palikite dar 5 min. ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos