Publikavimo data: 2024-06-08
Flotsamo stiliaus ryžiai su malta mėsa
Kaip žinoma, ryžiai pirmą kartą buvo atrasti Azijoje, o po to šis augalas ėmė masiškai plisti. Europos žemyno dalyje ryžiai atsirado Aleksandro Didžiojo dėka, kuris po karinių žygių atsivežė jų sėklų. Flotsamo stiliaus ryžiai - tai nesudėtinga patiekalo versija, kurios pagrindą sudaro paprasti ingredientai. Dėl maltos mėsos jis gaunasi skanus ir sotus, o jo paruošimas trunka ne ilgiau kaip 40 minučių.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Svogūnus ir morkas sudėkite į keptuvę ir apkepkite su augaliniu aliejumi. Į daržovių mišinį sudėkite pomidorus su jų sultimis, toliau troškinkite apie 4-5 min. Tada sudėkite maltą mėsą, paskleiskite ją po visą keptuvės paviršių, uždenkite dangčiu ir troškinkite, kol mėsa bus paruošta, dar apie 5-7 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite "Flotsam" tipo ryžius. Kai maltinukai bus išvirę, juos pasūdykite ir papipirinkite. Sudėkite anksčiau išvirtus ryžius į ingredientus, gerai išmaišykite ir palikite dar 5 min. ant silpnos ugnies.
Kategorijos