Publikavimo data: 2024-04-14
Flotsky makaronai su malta vištiena
Nors Flotsky stiliaus makaronų receptas buvo išrastas dar SSRS, šis patiekalas tapo vienu populiariausių ir posovietinėje erdvėje. Pagrindinė jo paslaptis - ypatingas maltos mėsos ir makaronų paruošimo būdas, o makaronus šiam patiekalui galima ruošti bet kaip. Taip pat galite naudoti bet kokią maltą mėsą - pavyzdžiui, šiame recepte tai vištiena.
Žingsnis 1
Svogūnus susmulkinkite peiliu.
Žingsnis 2
Paimkite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi. Įdėkite ir pakepinkite svogūnus, tada įdėkite sviesto. Toliau kepkite svogūnus, kol jie taps auksinės spalvos. Į svogūnus sudėkite maltą vištieną.
Žingsnis 3
Lengvai apkepinę faršą, į keptuvę suberkite makaronus. Makaronus užpilkite verdančiu vandeniu.
Žingsnis 4
Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite. Patiekalas bus paruoštas, kai vanduo išgaruos ir makaronai bus minkšti.
Kategorijos