Publikavimo data: 2024-04-14
Flotsky makaronai su sūriu
Flotsky stiliaus makaronai yra vienas populiariausių SSRS receptų. Šis patiekalas buvo išrastas XX a. trečiajame dešimtmetyje. Recepto išskirtinumas slypi pačiame maltos mėsos ir makaronų paruošimo būde. Šiam patiekalui tinka bet kokios rūšies ir formos makaronai. Įdaras taip pat gali būti bet koks, konkrečiai šiame recepte naudojama vištiena. O tarkuotas sūris suteiks patiekalui nepakartojamą kreminį skonį.
Žingsnis 1
Makaronus virkite, kol jie bus al dente - užteks 5-7 minučių po to, kai vanduo užvirs.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir sutarkuokite sūrį stambia tarka.
Žingsnis 3
Sumaišykite grietinę ir pomidorų pastą. Kruopščiai išmaišykite ingredientus iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Paimkite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi ir kepkite joje smulkiai supjaustytus svogūnus ir vištienos faršą, kol iškeps.
Žingsnis 5
Į keptuvę sudėkite išvirtus makaronus. Patiekalą užpilkite grietinės ir pomidorų pastos padažu. Pagal skonį pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Išmaišykite.
Žingsnis 6
Pabarstykite indą sūriu ir uždengę dangčiu palaikykite 5 minutes. Galima išjungti dujas. Kai tik sūris išsilydys, patiekalas bus paruoštas!
Kategorijos