Publikavimo data: 2024-03-27
Flotta makaronai
Flotsky stiliaus makaronai yra vienas garsiausių sovietinės virtuvės receptų. Tai virti makaronai arba makaronai, sumaišyti su kepta malta mėsa ir svogūnais. Pirmą kartą tikslus Flotskio stiliaus makaronų receptas buvo paskelbtas 1955 m. knygoje "Culinaria". Gaminant galima naudoti maltą kiaulieną arba dietinę jautieną.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 3
Makaronus sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį.
Žingsnis 4
Makaronus virkite 5-6 minutes, kol suminkštės, vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktais nurodymais.
Žingsnis 5
Supjaustytus svogūnus perkelkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi.
Žingsnis 6
Į keptuvę suberkite susmulkintą česnaką. Kepkite svogūną ir česnaką 2-3 minutes, nepamiršdami pamaišyti.
Žingsnis 7
Į svogūnus ir česnakus sudėkite maltą mėsą. Kepkite 4-5 minutes.
Žingsnis 8
Į maltą mėsą įmaišykite pomidorų pastą.
Žingsnis 9
Kruopščiai sumaišykite maltą mėsą ir pomidorų pastą ir troškinkite dar 2-3 minutes.
Žingsnis 10
Į keptuvę sudėkite išvirtus makaronus.
Žingsnis 11
Kruopščiai sumaišykite makaronus ir maltą mėsą. Patiekalą troškinkite dar 1 minutę, kad makaronai įsigertų į mėsos padažą. Flotsky makaronai paruošti. Gero apetito!
Kategorijos