Focaccia "Balandeva" vegetariškas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Focaccia "Balandeva" vegetariškas

Skanus traškus Baladeva focaccia su Adygėjos sūrio kepsniu, sūriu, daržovėmis ir Pekino kopūstais, aplietas Cezario padažu.
Gaminimo laikas
17 min.
Laikas virtuvėje
13 min.
Kalorijos
201 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Focaccia perpjaukite per pusę.

Žingsnis 2

Focaccia "Balandeva" vegetariškas Žingsnis 2
Keptuvėje aliejuje apkepkite plonus Adygėjos sūrio stačiakampius ir prieskonius, kol taps auksinės spalvos. Rezultatas - auksinis veganiškas kepsnys.

Žingsnis 3

Focaccia "Balandeva" vegetariškas Žingsnis 3
Tada į perpus perpjautą fokakčią sudėkite sūrį, tada "Adygea" sūrio kepsnį. Užpilkite Cezario padažu, sudėkite žiedais supjaustytą pomidorą ir agurką bei Pekino kopūsto lapą. Aštrumo suteiks aitriosios paprikos.

Žingsnis 4

Focaccia "Balandeva" vegetariškas Žingsnis 4
1 minutę pašildykite focaccia mikrobangų krosnelėje, kad sūris išsilydytų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., česnakų sezonas, duona, patiekalai lėtoje viryklėje, jūsų receptai, focaccia, namų receptai, receptų knyga, sūrio pyragas, česnakinė duona, duona ir sūris, sausa mielinė duona

Kategorijos