Publikavimo data: 2024-06-24
Focaccia "Balandeva" vegetariškas
Skanus traškus Baladeva focaccia su Adygėjos sūrio kepsniu, sūriu, daržovėmis ir Pekino kopūstais, aplietas Cezario padažu.
Žingsnis 1
Focaccia perpjaukite per pusę.
Žingsnis 2
Keptuvėje aliejuje apkepkite plonus Adygėjos sūrio stačiakampius ir prieskonius, kol taps auksinės spalvos. Rezultatas - auksinis veganiškas kepsnys.
Žingsnis 3
Tada į perpus perpjautą fokakčią sudėkite sūrį, tada "Adygea" sūrio kepsnį. Užpilkite Cezario padažu, sudėkite žiedais supjaustytą pomidorą ir agurką bei Pekino kopūsto lapą. Aštrumo suteiks aitriosios paprikos.
Žingsnis 4
1 minutę pašildykite focaccia mikrobangų krosnelėje, kad sūris išsilydytų.
Kategorijos