Gardi focaccia su pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Gardi focaccia su pomidorais

Kadaise fokačija buvo karių ir valstiečių patiekalas, o dabar ji patiekiama elitiniuose Italijos restoranuose. Tai plokščia duona su įvairiais įdarais - pomidorais, alyvuogėmis, sūriu, prieskoninėmis žolelėmis ir net sultenėmis bei medumi. Jei būsite atidūs, focaccia primins jums pažįstamą picą.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.32/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gardi focaccia su pomidorais Žingsnis 1
Apskritą formą išklokite kepimo popieriumi ir patepkite alyvuogių aliejumi. Pakilusią tešlą rankomis paskirstykite po formą ir dar kartą patepkite aliejumi.

Žingsnis 2

Gardi focaccia su pomidorais Žingsnis 2
Supjaustykite pomidorus skiltelėmis ir išdėliokite jas ant tešlos. Tada apibarstykite druskos ir bazilikų mišiniu. Ant viršaus užberkite tarkuoto sūrio.

Žingsnis 3

Gardi focaccia su pomidorais Žingsnis 3
Įdėkite formą su indu į įkaitintą orkaitę ir kepkite 200° temperatūroje apie 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos