Gardi focaccia su pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Gardi focaccia su pomidorais

Kadaise fokačija buvo karių ir valstiečių patiekalas, o dabar ji patiekiama elitiniuose Italijos restoranuose. Tai plokščia duona su įvairiais įdarais - pomidorais, alyvuogėmis, sūriu, prieskoninėmis žolelėmis ir net sultenėmis bei medumi. Jei būsite atidūs, focaccia primins jums pažįstamą picą.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.32/5 (37 bal.)

Žingsnis 1

Gardi focaccia su pomidorais Žingsnis 1
Apskritą formą išklokite kepimo popieriumi ir patepkite alyvuogių aliejumi. Pakilusią tešlą rankomis paskirstykite po formą ir dar kartą patepkite aliejumi.

Žingsnis 2

Gardi focaccia su pomidorais Žingsnis 2
Supjaustykite pomidorus skiltelėmis ir išdėliokite jas ant tešlos. Tada apibarstykite druskos ir bazilikų mišiniu. Ant viršaus užberkite tarkuoto sūrio.

Žingsnis 3

Gardi focaccia su pomidorais Žingsnis 3
Įdėkite formą su indu į įkaitintą orkaitę ir kepkite 200° temperatūroje apie 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, paprastai, yra bendrų alergenų., žaliasis sezonas, duona, focaccia, namų receptai, receptų knyga, sūrio pyragas, varškės pyragas, duona ir sūris, sausa mielinė duona

Kategorijos