Itališka focaccia su pesto. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Itališka focaccia su pesto.

Focaccia yra itališkos virtuvės patiekalas. Jį galima vadinti picos pirmtaku. Italijoje yra specializuotų įmonių, kuriose ruošiamos kelios dešimtys plokštainiukų su įvairiais įdarais. Šiuo atveju focaccia su makaronais "Pesto". "Pesto" - tai vienas mėgstamiausių itališkų padažų su sūriu, bazilikais, alyvuogių aliejumi ir pinijų sėklomis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
322 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Itališka focaccia su pesto. Žingsnis 1
Tada padalykite tešlą į šešias lygias dalis ir iš jų padarykite rutuliukus. Dėkite rutuliukus ant kepimo skardos ir uždenkite maistine plėvele, jie turėtų padidėti perpus. Tai užtruks apie 40 minučių.

Žingsnis 2

Itališka focaccia su pesto. Žingsnis 2
Paimkite tešlos rutulį ir iškočiokite į 1,5 mm storio paplotėlį, jo kraštus patepkite alyvuogių aliejumi, o vidurį aptepkite pesto padažu. Ant viršaus sudėkite saulėje džiovintus pomidorus. Įkaitinkite orkaitę iki maksimalios temperatūros ir kepkite apie 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, paprastai, yra bendrų alergenų., žaliasis sezonas, duona, focaccia, namų receptai, receptų knyga, sūrio pyragas, varškės pyragas, duona ir sūris, sausa mielinė duona

Kategorijos