Publikavimo data: 2024-04-14
Silkės foršmakas su raudonaisiais svogūnais
Foršmakas laikomas tradiciniu žydų patiekalu. Tai vienalytė masė iš smulkintos silkės, kiaušinių, obuolių ir svogūnų, baltos duonos ir sviesto. Foršmakas patiekiamas šaltas su juodos duonos riekelėmis. Įvairūs šio užkandžio variantai taip pat įtraukti į rusų, vokiečių, švedų ir suomių virtuves. Pavyzdžiui, Vokietijoje forshmak patiekiamas karštas. Šiame recepte siūlome jums paruošti klasikinį žydišką foršmaką.
Žingsnis 1
Kiaušinius perpjaukite per pusę.
Žingsnis 2
Supjaustykite obuolį mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite raudonąjį svogūną.
Žingsnis 4
Silkės filė supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 5
Nupjaukite baltos duonos plutą. Sudėkite riekes į nedidelį dubenį ir užpilkite nedideliu kiekiu šalto vandens, maždaug puse puodelio. Palaukite, kol duona sugers vandenį. Tada sutrinkite ją šakute, kol ji taps vientisa.
Žingsnis 6
Kiaušinius, obuolį, silkės gabaliukus, raudonąjį svogūną, duonos mišinį ir sviestą sudėkite į aukštą matavimo puodelį.
Žingsnis 7
Sumalkite visus ingredientus iki vientisos konsistencijos. Pagal skonį pasūdykite foršmaką.
Žingsnis 8
Foršmaką sudėkite į gilią lėkštę ir papuoškite smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais. Paruošta. Gero apetito!
Kategorijos