Silkės foršmakas su raudonaisiais svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Silkės foršmakas su raudonaisiais svogūnais

Foršmakas laikomas tradiciniu žydų patiekalu. Tai vienalytė masė iš smulkintos silkės, kiaušinių, obuolių ir svogūnų, baltos duonos ir sviesto. Foršmakas patiekiamas šaltas su juodos duonos riekelėmis. Įvairūs šio užkandžio variantai taip pat įtraukti į rusų, vokiečių, švedų ir suomių virtuves. Pavyzdžiui, Vokietijoje forshmak patiekiamas karštas. Šiame recepte siūlome jums paruošti klasikinį žydišką foršmaką.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Silkės foršmakas su raudonaisiais svogūnais Žingsnis 1
Kiaušinius perpjaukite per pusę.

Žingsnis 2

Silkės foršmakas su raudonaisiais svogūnais Žingsnis 2
Supjaustykite obuolį mažais kubeliais.

Žingsnis 3

Silkės foršmakas su raudonaisiais svogūnais Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite raudonąjį svogūną.

Žingsnis 4

Silkės foršmakas su raudonaisiais svogūnais Žingsnis 4
Silkės filė supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 5

Silkės foršmakas su raudonaisiais svogūnais Žingsnis 5
Nupjaukite baltos duonos plutą. Sudėkite riekes į nedidelį dubenį ir užpilkite nedideliu kiekiu šalto vandens, maždaug puse puodelio. Palaukite, kol duona sugers vandenį. Tada sutrinkite ją šakute, kol ji taps vientisa.

Žingsnis 6

Silkės foršmakas su raudonaisiais svogūnais Žingsnis 6
Kiaušinius, obuolį, silkės gabaliukus, raudonąjį svogūną, duonos mišinį ir sviestą sudėkite į aukštą matavimo puodelį.

Žingsnis 7

Silkės foršmakas su raudonaisiais svogūnais Žingsnis 7
Sumalkite visus ingredientus iki vientisos konsistencijos. Pagal skonį pasūdykite foršmaką.

Žingsnis 8

Silkės foršmakas su raudonaisiais svogūnais Žingsnis 8
Foršmaką sudėkite į gilią lėkštę ir papuoškite smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais. Paruošta. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos