valgom.lt

šakutė

Šakutė yra tradicinis japoniškas patiekalas, kuris susideda iš smulkiai pjaustytų žuvies, dažniausiai tuno arba lašišos, sumaišytos su įvairiais prieskoniais ir padažais, dažnai patiektos su ryžiais arba daržovėmis.

TOP 5 šakutė receptai

Albinas Paulauskas
Foršmakas su obuoliais
Augustinas Baranauskas
Silkės foršmakas
Marta
Foršmakas su bulvėmis
Albinas Paulauskas
Odesa forshmak
Alicija Navickienė
Foršmakas su silke ir obuoliais

šakutė - 9 naujausi receptai

Augustinas Baranauskas
Silkės foršmakas
Marija
Foršmakas su lydytu sūriu
Albinas Paulauskas
Foršmakas su obuoliais
Daiva
Foršmakas su morkomis
Marta
Foršmakas su bulvėmis
Marija
Silkės foršmakas su raudonaisiais svogūnais
Albinas Paulauskas
Odesa forshmak
Alicija Navickienė
Foršmakas su silke ir obuoliais
Haroldas Sakalauskas
Forchmak Zamorski silkė su obuoliu
Copyright © 2025 valgom.lt Apie mus Taisyklės ir sąlygos Privatumo politika