Publikavimo data: 2024-03-25
Foršmakas su morkomis
Foršmakas su morkomis - tai užkandis iš silkės filė. Šis patiekalas priklauso žydų virtuvei. Pagal receptą į silkės foršmaką su morkomis taip pat dedama sviesto. Dėl morkų buvimo recepte patiekalas tampa ryškesnis ne tik savo išvaizda, bet ir skoniu. Norint gauti gerą rezultatą, reikės mažai sūdytos silkės. Jei atsitiktų taip, kad silkė būtų persūdyta, situaciją išgelbės valandą trunkantis žuvies mirkymas piene. Patiekalą galima patiekti ant gražiai papuošto šventinio stalo.
Žingsnis 1
Paruoškite silkių filė. Įsitikinkite, kad žuvyje neliko kaulų. Silkės filė, virtas morkas ir sviestą sumalkite mėsmale. Kruopščiai išmaišykite ir palikite mišinį 10 minučių pastovėti.
Kategorijos