Foršmakas su morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Foršmakas su morkomis

Foršmakas su morkomis - tai užkandis iš silkės filė. Šis patiekalas priklauso žydų virtuvei. Pagal receptą į silkės foršmaką su morkomis taip pat dedama sviesto. Dėl morkų buvimo recepte patiekalas tampa ryškesnis ne tik savo išvaizda, bet ir skoniu. Norint gauti gerą rezultatą, reikės mažai sūdytos silkės. Jei atsitiktų taip, kad silkė būtų persūdyta, situaciją išgelbės valandą trunkantis žuvies mirkymas piene. Patiekalą galima patiekti ant gražiai papuošto šventinio stalo.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
276 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Foršmakas su morkomis Žingsnis 1
Paruoškite silkių filė. Įsitikinkite, kad žuvyje neliko kaulų. Silkės filė, virtas morkas ir sviestą sumalkite mėsmale. Kruopščiai išmaišykite ir palikite mišinį 10 minučių pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos