Publikavimo data: 2025-08-18
Fritters ant rūgštaus kefyro su sūriu ir česnaku
Manau, kad ne aš viena susiduriu su rūgščiu pienu. Nereikia jo išmesti, ypač kefyro, kuo jis rūgštesnis, tuo blynai bus puresni.
Žingsnis 1
Kiaušinius išplakite su druska ir cukrumi (arba saldikliu), supilkite į kefyrą, išspauskite česnaką, sutarkuokite sūrį ir suberkite miltus - išmaišykite.
Žingsnis 2
Mišinys paruoštas, šaukštu (galite naudoti saiga šaukštą) sukrėskite tešlą į keptuvę. Keptuvė jau turėtų būti įkaitusi. Gerai, jei ji yra nelimpanti. Tokiu atveju aliejaus galima visai nenaudoti. Arba patepkite keptuvę bet kokiu aliejumi.
Žingsnis 3
Apversti blynus trunka nuo 30 sekundžių iki 1 minutės. Net ir ant mano išbandytos keptuvės niekas neprikepė (buvo naudojama šiek tiek kokosų aliejaus).
Žingsnis 4
Tada juos apverskite ir uždenkite dangčiu bent 30 sekundžių.
Viskas, jie jau paruošti.
Žingsnis 5
Bet vis tiek galite apversti, kol taps auksinės spalvos😋
Blyneliai paruošti!
Ir net toks mažas kiekis sūrio, tikrai jaučiasi) ir net šiek tiek traukia!
Žingsnis 6
Jis išėjo tikrai didelis) ir skanus🤗
Kategorijos