Fujilli troškinys su dešrelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Fujilli troškinys su dešrelėmis

Patiekalas gaunasi dieviškai skanus, labai sotus ir aromatingas, jį paprasta paruošti.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
240 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (39 bal.)

Žingsnis 1

Fujilli troškinys su dešrelėmis Žingsnis 1
Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi. Ant formos dugno sudėkite makaronus. Dešreles nulupkite nuo plėvelės, supjaustykite žiedais ir sudėkite ant makaronų.

Žingsnis 2

Fujilli troškinys su dešrelėmis Žingsnis 2
Nuplaukite ir smulkiais kubeliais supjaustykite pomidorus, ant dešrelių sudėkite pomidorų sluoksnį. Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir tolygiai paskleiskite ant pomidorų.

Žingsnis 3

Fujilli troškinys su dešrelėmis Žingsnis 3
Kiaušinius sumaišykite su grietine, druska ir pipirais pagal skonį, suplakite plaktuvu. Supilkite vandenį ir išmaišykite. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Žingsnis 4

Fujilli troškinys su dešrelėmis Žingsnis 4
Kiaušinių ir grietinės mišinį supilkite ant apkepo. Kepkite 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, pomidorų sezonas, troškinys, mėsos troškinys, karšti patiekalai naujiems metams, cukinijų troškinys, receptų knyga, troškinys su sūriu, troškinys su pomidorais, troškinys su kiaušiniais

Kategorijos