Publikavimo data: 2025-08-20
"Funchoza" salotos su kiauliena ir šviežiomis daržovėmis
Originalus, egzotiškas, labai skanus.
Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulienos nugarinę plonomis juostelėmis ir apkepkite šiek tiek augaliniame aliejuje su trupučiu druskos.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite kiaulienos aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Sudėkite mėsą ir svogūnus, įpilkite po vieną arbatinį šaukštelį sojų padažo, austrių padažo, ryžių acto ir palikite marinuotis, kol paruošite kitus ingredientus.
Žingsnis 4
Užvirkite lazdyno riešutus verdančiame vandenyje ir palikite 7 minutes, kol suminkštės. Išimkite į sietelį, perliekite šaltu vandeniu ir nusausinkite.
Žingsnis 5
Susmulkinkite morkas korėjietiška morkų tarka.
Žingsnis 6
Supjaustykite šviežią agurką.
Žingsnis 8
Padažas: po du valgomuosius šaukštus sojų ir austrių padažo, vienas valgomasis šaukštas ryžių acto, du arbatiniai šaukšteliai cukraus, 150 ml augalinio aliejaus, 7 skiltelės česnako (smulkiai supjaustyto) ir aitriosios paprikos pagal skonį. Viską išmaišykite, 1 minutę pašildykite mikrobangų krosnelėje.
Žingsnis 9
Išmaišykite visus ingredientus ir palikite 3 valandoms šaldytuve, kol viskas įsigers į padažą.
Kategorijos