Fusilli su pesto padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Fusilli su pesto padažu

Pesto yra bazilikų pagrindu pagamintas itališkas padažas, kurio dedama į įvairius patiekalus, tačiau, mano nuomone, jis puikiai tinka tiesiog su karštais makaronais, nes sūris išsilydo, o padažas įsigeria į makaronus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
412 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
40 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Fusilli su pesto padažu Žingsnis 1
Užvirinkite vandenį ir palikite fusilli virti tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės. Kol makaronai verda, paruoškite padažą.

Žingsnis 2

Fusilli su pesto padažu Žingsnis 2
Bazilikus gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu.

Žingsnis 3

Fusilli su pesto padažu Žingsnis 3
Į blenderį sudėkite riešutus (originale naudojami kedro riešutai, bet po ranka visada turiu graikinių riešutų, jie taip pat tiks), česnako skilteles, tarkuotą sūrį (aš taip pat naudoju bet kokį sūrį, kuris gerai išsilydo), bazilikus, šiek tiek druskos ir viską užpilkite aliejumi. Viską suplakite mikseriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos