Gaivinančios salotos su jūros gėrybėmis ir parmezanu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Gaivinančios salotos su jūros gėrybėmis ir parmezanu

Viduržemio jūros regiono virtuvė beveik visada pasižymi ypatingu lengvumu, šviežumu ir neprilygstamu skoniu. Jūros gėrybės, parmezanas ir alyvuogių aliejus yra privalomi kiekvieno gastronominio keliautojo pakeliui, o šios gaivios jūros gėrybių ir parmezano salotos - ne išimtis.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gaivinančios salotos su jūros gėrybėmis ir parmezanu Žingsnis 1
Riebalais pateptoje alyvuogių aliejumi keptuvėje apie 1 minutę kepkite atšildytas jūros gėrybes be skysčio, tada pagal skonį įberkite pipirų.

Žingsnis 2

Gaivinančios salotos su jūros gėrybėmis ir parmezanu Žingsnis 2
Parmezaną supjaustykite stambiais griežinėliais, o vyšninius pomidorus - puselėmis. Rankomis sutrinkite rukolą, kad ji pradėtų leisti sultis.

Žingsnis 3

Gaivinančios salotos su jūros gėrybėmis ir parmezanu Žingsnis 3
Tinkamame inde sumaišykite rukolą, jūros gėrybes, pjaustytus vyšninius pomidorus ir parmezaną. Užpilkite salotas majonezu. Jei reikia, pagardinkite druska.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos