Publikavimo data: 2024-06-09
Gaivinančios salotos su jūros gėrybėmis ir parmezanu
Viduržemio jūros regiono virtuvė beveik visada pasižymi ypatingu lengvumu, šviežumu ir neprilygstamu skoniu. Jūros gėrybės, parmezanas ir alyvuogių aliejus yra privalomi kiekvieno gastronominio keliautojo pakeliui, o šios gaivios jūros gėrybių ir parmezano salotos - ne išimtis.
Žingsnis 1
Riebalais pateptoje alyvuogių aliejumi keptuvėje apie 1 minutę kepkite atšildytas jūros gėrybes be skysčio, tada pagal skonį įberkite pipirų.
Žingsnis 2
Parmezaną supjaustykite stambiais griežinėliais, o vyšninius pomidorus - puselėmis. Rankomis sutrinkite rukolą, kad ji pradėtų leisti sultis.
Žingsnis 3
Tinkamame inde sumaišykite rukolą, jūros gėrybes, pjaustytus vyšninius pomidorus ir parmezaną. Užpilkite salotas majonezu. Jei reikia, pagardinkite druska.
Kategorijos