Kvapni focaccia su mėlynuoju sūriu ir mairūnu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Kvapni focaccia su mėlynuoju sūriu ir mairūnu

Focaccia yra įprastas produktas Italijoje. Tačiau su mėlynuoju sūriu ir mairūnu tai yra rafinuoto kepinio, skirto rafinuotam stalui, pavyzdys. Vis dėlto, jei norite paeksperimentuoti ir išbandyti kažką panašaus, jį galima pagaminti ir šeimai. Jūsų šeima bus sužavėta. Be to, ši itališka duona nereikalauja daug vargo virtuvėje, o jei turite patirties su tešla, sėkmingai su ja susidorosite.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
306 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kvapni focaccia su mėlynuoju sūriu ir mairūnu Žingsnis 1
Mieles ištirpinkite vandenyje, suberkite druską, cukrų, miltus ir užminkykite tešlą. Į gilų dubenį supilkite alyvuogių aliejų ir sudėkite į jį tešlą. Palikite pakilti 40 minučių. Ją iškočiokite ir palikite dubenyje dar 30 minučių.

Žingsnis 2

Padalykite tešlą į 2 dalis, o tada kiekvieną dalį į dar 2 dalis. Iškočiokite juos į paplotėlius, sudėkite vieną ant kito ir vėl iškočiokite. Kepkite 10 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Žingsnis 3

Mėlynąjį sūrį supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sumaišykite su kreminiu sūriu. Išimkite focaccia iš orkaitės ir perpjaukite į 2 dalis. Apatinę dalį aptepkite sūrio mišiniu ir uždenkite antrąja dalimi. Viršų patepkite sviestu, pabarstykite mairūnu ir pašaukite į orkaitę dar 5 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos