Publikavimo data: 2024-09-21
Gardi naminė šavarma su krevetėmis
Naminė šavarma - tai supaprastinta garsaus gatvės maisto versija. Per pastaruosius 20 metų šavarma tapo tokia garsi, kad atsirado daugybė jos gaminimo variantų: su mėsa, paukštiena, jūros gėrybėmis ir net vegetariška. Įdomus šavarmos paruošimo variantas yra šavarma su krevetėmis, kuri iš tiesų labiau primena salotas pitos duonoje.
Žingsnis 1
Agurką supjaustykite gana stambiais griežinėliais, o pomidorą - nedideliais griežinėliais. Peiliu susmulkinkite česnaką. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Padažui nedideliame dubenėlyje sumaišykite kečupą ir majonezą.
Žingsnis 2
Išskleiskite pitą ant darbastalio, patepkite ją padažu su nedideliu įdubimu nuo krašto ir išdėliokite salotų lapus, ant jų agurkus, pomidorus, tada krevetes ir galiausiai pabarstykite tarkuotu sūriu. Suvyniokite suktinuką.
Kategorijos