Gardi šavarma su marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Gardi šavarma su marinuotais agurkais

Šavarma yra gana paplitęs patiekalas, žinomas visose pasaulio šalyse. Jie skiriasi pavadinimu ir ingredientų sudėtimi. Šiame recepte ingredientai yra šie: kepta vištiena, marinuoto agurko griežinėliai, pomidorai, Pekino kopūstai ir skanus padažas. Visi ingredientai suvyniojami į pitos duoną ir kepami ant grotelių arba keptuvėje.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Gardi šavarma su marinuotais agurkais Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais ir kepkite augaliniame aliejuje, kol paruduos. Pomidorus ir agurkus supjaustykite mažais kubeliais, o kopūstus - šiaudeliais.

Žingsnis 2

Gardi šavarma su marinuotais agurkais Žingsnis 2
Paruoškite padažą: sumaišykite grietinę, sojų padažą ir prieskonius pagal skonį. Ištepkite lavašą, patepkite padažu, paskirstykite įdarą, suvyniokite, gerai užlenkite kraštus, kad padažas neišsiplėstų. Šavarmą kepkite ant elektrinio grilio arba orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šavarma, padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, islandija, pietūs, vakarienė, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos