Publikavimo data: 2025-08-17
Gardūs braškių blyneliai
Blyneliai su braškėmis - paprastas ir labai skanus desertas. Juos galima patiekti kaip pusryčius arba desertą. Kad vyniodami įdarą blyneliai nesuplyštų arba, priešingai, nebūtų per stori, įpilkite nedidelį kiekį tešlos ir išlyginkite. Pačioje blynų tešloje neturi būti gumuliukų. Geriausia jį plakti mikseriu. Blynus galima iškepti iš anksto, o įdarą geriausia gaminti prieš pat patiekimą.
Žingsnis 1
Paruoškite blynų tešlą. Paimkite gilų dubenį ir jame sumaišykite miltus, pieną, kiaušinį, cukrų, sodą ir saulėgrąžų aliejų.
Žingsnis 2
Iškepkite blynus. Pastatykite keptuvę ant ugnies, supilkite tešlą ir kepkite blynus iš abiejų pusių, kol iškeps. Taip iškepkite visus blynus.
Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Šviežias braškes susmulkinkite blenderiu arba maišytuvu. Suberkite cukrų ir dar kartą suplakite.
Žingsnis 4
Įdarykite blynus. Ant kiekvieno blyno dėkite po truputį įdaro ir susukite į ritinėlį.
Kategorijos