Gardūs braškių blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Gardūs braškių blyneliai

Blyneliai su braškėmis - paprastas ir labai skanus desertas. Juos galima patiekti kaip pusryčius arba desertą. Kad vyniodami įdarą blyneliai nesuplyštų arba, priešingai, nebūtų per stori, įpilkite nedidelį kiekį tešlos ir išlyginkite. Pačioje blynų tešloje neturi būti gumuliukų. Geriausia jį plakti mikseriu. Blynus galima iškepti iš anksto, o įdarą geriausia gaminti prieš pat patiekimą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Gardūs braškių blyneliai Žingsnis 1
Paruoškite blynų tešlą. Paimkite gilų dubenį ir jame sumaišykite miltus, pieną, kiaušinį, cukrų, sodą ir saulėgrąžų aliejų.

Žingsnis 2

Gardūs braškių blyneliai Žingsnis 2
Iškepkite blynus. Pastatykite keptuvę ant ugnies, supilkite tešlą ir kepkite blynus iš abiejų pusių, kol iškeps. Taip iškepkite visus blynus.

Žingsnis 3

Gardūs braškių blyneliai Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Šviežias braškes susmulkinkite blenderiu arba maišytuvu. Suberkite cukrų ir dar kartą suplakite.

Žingsnis 4

Gardūs braškių blyneliai Žingsnis 4
Įdarykite blynus. Ant kiekvieno blyno dėkite po truputį įdaro ir susukite į ritinėlį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, pietūs, vakarienė, Užgavėnės, saldūs blynai, blyneliai, blynai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su grybais, blynai su kiaušiniu, blynai su soda

Kategorijos